Наличност: Налично

Коледа в „Тифани“ – Карън Суон

21.90лв.

Нов вдъхновяващ роман от Карън Суон – авторка на „Парижка тайна“ и „Перфектният подарък“

Три града. Три сезона. Един шанс да намерите подходящия живот. Тя се омъжи за първото си сериозно гадже твърде млада. Сега, десет години по-късно, тя е предадена и съкрушена. Бракът ѝ е разбит, тя е без кариера или собствен дом и ще трябва да разбере къде е нейното мястото в света и коя е всъщност тя…

Описание

НЮ ЙОРК, ПАРИЖ, ЛОНДОН…

Каси улучва от раз в десетката – среща веднага правилния мъж и се омъжва за него. Но точно на десетата годишнина от сватбата им всичко рухва, когато тя разбира, че целият им брак е една голяма лъжа.

Предадена и наранена, младата жена осъзнава, че е окована в живот, който отдавна не ѝ е по мярка. Загубила всичко, в което е вярвала, Каси напуска шотландското си провинциално имение, за да преоткрие света… а може би и самата себе си.

КОЛКО ГРАДА СА НУЖНИ, ЗА ДА ИЗЛЕКУВАШ СЪРЦЕТО СИ?

Една година. Точно толкова време искат от нея нейните три най-добри приятелки. Всяка от тях ще получи Каси за по четири месеца и ще ѝ покаже как се живее истински в едни от най-бляскавите градове на света. Време, през което тя да се научи да живее истински, и година, през която да събере парченцата от себе си и да излекува сърцето си. Но дали тези огромни метрополиси, видели всичко под слънцето, са готови за едно смело момиче, което се учи отново да обича?

А някъде там я очаква и онази единствена любов, която е по-ценна и от най-големия диамант в „Тифани“.

Потопете се в приказната атмосфера на най-обичания роман на Карън Суон и последвайте нейните герои сред чудесата на три от най-магичните градове на света.