Кинжна кутия Юли

39.00 лв.

Още една стъпка към клуба на “Само още една страница…”. Знаете, че подбираме книгите много внимателно всеки месец. Не гледаме жанра, гледаме историята да ни вкара във фаза “Само още една страница…”. Това е универсалната ни формула за успешна кутия. 💪🏻 Mного от вас споделят, че четете все повече с нашите кутии. Ами… това ни е напълно достатъчно. ❤️🙏 Защото това е нашата мисия.

Категория:

Описание

📚 За кутията подбрахме дългоочаквана книга – втора част от поредицата за Тереза Баталия. Историята, която ще ви заведе в Италия и заедно с главната героиня ще разследвате мистериозни убийства.

🌲 Също такаървен ключодържател “Само още една страница”, специално изработен за нас от Деница Стайкова. Размерите на дървените пънчета са различни, така че всеки ще получи малко или много уникален ключодържател.

🫐🍑 И започвайки от темата на книгата, през ключодържателя, може да се каже, че кръжим около темата за природата и връзката ни с нея, затова се спряхме на тези бурканчета със сладко. (вариациите са 2 – праскова и боровинка; ще се паднат на случаен принцип, но и двата варианта са много вкусни!), 30 гр.

🏔️От последната ни щура разходка – изкачване на връх Ботев с бебе и куче, очаквайте отново картичка, която да ви зареди и вдъхнови и вие да изкачите някой връх тази година.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кинжна кутия Юли“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.