Специално селектирана книжна кутия от авторката на романи Даян Шаер

  • Най-завладяващите български и световни заглавия, препоръчани само за теб от Даян Шаер;
  • Към книгата приготвяме няколко специални артикула, които ще направят изживяването от четенето истински пълноценно;
  • Незабравима тръпка с коя книга ще бъдеш изненадан този месец;
Специално селектирана книжна кутия

Книжна среща на сляпо

Абонирай се за ежемесечната ни кутия и вземи подарък

Цена на кутията:
37лв

Защо да се присъединиш към нашето голямо читателско семейство

100% книга, която си заслужава да се прочете

Отсяваме най-добрите книги, които носят истински заряд и емоции за душата.

Уютна идилия

Всеки път ти изпращаме различни допълнителни съкровища, които ще създадат релаксираща атмосфера около теб, докато си с книга в ръка.

Стимулираме четенето

Всеки месец предлагаме нова кутия с ново изключително заглавие.

ТОЗИ МЕСЕЦ КУТИЯТА НИ СРЕЩА НА СЛЯПО

🌼Дойде моментът и на априлската ни кутия!🌼 Глътка свеж въздух, с който да приветстваме пролетта! 🌿Какво ви очаква в новата ни “Книжна среща на сляпо”?🫣 📖 1. Книгата… КНИГАТА беше предварително предоставена от издателството, за да може да я прочетем преди да излезе. 🙏 Благодарим за тази възможност! Та значи на първо място е топла-топличка от печат. 🥳 На второ място – четохме я по време на последното но пътуване в колата – неведнъж съм ви разказвала за нашата традиция: аз чета на глас, докато Стоян шофира, а Ема👧 и Лейла 🐕 слушат. Стигнахме до един момент, в който не можехме да се отлепим от книгата и ако Стоян ме хващаше да чета тайно на някое спиране на бензиностанция, после ме караше да му преразказвам дословно прочетеното. Не искаше да пропусне нито ред. 😬 А историята е за една баба… много интересна баба с мрачно и притегателно минало. Стигнахме до момент, в който буквално надухме главата на Ема, защото четяхме непрекъснато на глас и тя започна да протестира с ”Не баба!”, което ние разчетохме като “Стига с тая баба вече, спрете се малко!” 😂 Инициалите на книгата са “Д.н.х” на Д.М. Познаваме тази авторка от три издадени книги на български. Тази е четвъртата и се нарежда на челно мясно сред нашите сърца! 👄 2. Решихме този месец да насочим кутията към грижа за себе си и добавихме хидратираща гел маска за устни на Николета Лозанова. Направо може да си организирате спа изживяване между страниците със съпътстващите ни продукти, защото… 🍑 3. Включихме и маска за лице с екстракт от манго на FarmStay, която ще подхрани, хидратира и омекоти кожата на вашето лице. 🍪 4. Закъде и без нещо за хапване? В кутията ще откриете курабийка с ябълка и канела на Курабийница. 🥚 5. Както и няколко великденски подаръчета-изненада! 🌻

Какво ще получиш, ако се абонираш за книжните ни кутии на сляпо?

Изненадващи заглавия всеки месец. Селектираме най-добрите и грабващия заглавия!

Обогатяваме личната ти библиотека с уникални попадения.

Създаваш полезен навик да четеш поне по една книга на месец. 

Спестяваш си време в търсене на интересно заглавие – ние сме го направили вместо вас.

Нашата мисия е повече хора да четат стойностна литература, да изпитват невероятни емоции и да се запалят още повече по четенето!