Даян Шаер

Даян Шаер

Даян Шаер

Разтърсващ роман,
който ще промени живота ти….

„Има ли места в Рая?“ е книга за историите, които ни променят завинаги. Между страниците се отваря свят, който ще те накара да ожаднееш за живот. Приказка за безсмъртните мечти и заличените животи. За смелостта на младо момиче и силата на духа, който идва при нас в най-трудните ни моменти.

 

над 10 000 продадени книги
5 тиража
хиляди доволни читатели
вдъхновена от действителни събития

Това е един роман,
вдъхновен от действителни събития

Има ли места
в Рая?

ПРЕДИСТОРИЯ

„Има ли места в Рая?“ започна като дневник, чиято единствена цел беше да запечата приказните спомени от детството ми в Сирия. Баща ми е роден там в едно малко селце, кацнало високо в планините. Всяко лято цялото семейство поемахме на път. Освен, че по този начин заздравявахме корените си с това място, по-късно Сирия събуди в мен желанието да пиша.

Фамилията ми Шаер на арабски значи „поет“.

Приказните нощи под звездното небе, падащите звезди, различната култура и традиции, са само част от нещата, които ще откриете между страниците.

Даян Шаер

Романът те поема за ръка и те повежда към едно незабравимо пътешествие, което започва в мирна Сирия, но преминава през зашеметяващия ураган на войната. Накрая героите, заедно с читателя, излизат от тази история променени.

„Цял живот търсиш някого, с когото да остарееш, а когато го намериш, вече не искаш да остарявате заедно. Искаш да живеете.“

 

Историята разказва за:

 • Силната връзка между баща и дъщеря
 • Нестихващата любов към родинатa
 • Незабравимите отношения между две сестри

   

  „Има ли места в Рая?“ е вашият
  билет до Сирия….

  Даян Шаер

  Йоанна Темелкова

  Алекс и Дани Петканови

  Атанас Колев

  Избери опция:

  Книга „Има ли места в Рая“?

  Комплект „Има ли места в Рая“? 2

  Комплект „Има ли места в Рая“? 3

  Отзиви

  Антония Раковска

  Не отидох на работа. Просто не можах да спра да чета, докато не прочетох и последната дума… Наистина едно голямо благодаря от мен.

  А. Антонова

  В момента чета книгата и съм много впечатлена от нея. Минавам през много труден период от живота си, а тя ме отнася някъде далече… В друг свят, с друга болка и различни съдби. Благодаря ти, че твориш толкова хубави неща, които човек може да прочете и да се замисли върху живота си.

  Люба Димитрова

  Разтърсваща, прекрасно написана! Четох и плаках, плаках и четох… Предполагам, че всеки, който прочете последната дума от „Има ли места в Рая?“, вече не е същият. Поне аз не съм. Огромно благодаря!

  Социални мрежи
  Е-Бюлетин

  За контакти