Даян Шаер

Даян Шаер

Даян Шаер

Разтърсваща история,
която ще промени живота ти….

„Има ли места в Рая?“ е книга за историите, които ни променят завинаги. Между страниците се отваря свят, който ще те накара да ожаднееш за живот. Приказка за безсмъртните мечти и заличените животи. За смелостта на младо момиче и силата на духа, който идва при нас в най-трудните ни моменти.

Книгата се роди от приказните ми лета в Сирия, когато нощем заспивахме под звездното небе, за да избягаме от жегата вътре. Тогава се любувахме на падащите звезди, а те караха душите ни да летят…

Това е един роман,
вдъхновен от действителни събития

Има ли места
в Рая?

Започнах да пиша книгата през 2015 година с единствената цел да запечатам приказните спомени от детството ми в Сирия. Сирия и всичко свързано с нея ми липсваше много, след като не можехме да я посещаваме заради войната. Тогава стартирах дневник, който целеше да съхрани спомените ми от онези години.

Докато описвах незабравимите моменти от живота ми там, обаче се случи друго. В главата ми оживяха картини и преживявания, които бяха толкова истински и разтърсващи, че в един момент си дадох сметка… написаното прилича на книга. На истинска книга! Тогава се зароди идеята да споделя тази история със света. С всички вас…

„Има ли места в Рая?“ е вашият
билет до Сирия….

Даян Шаер
Даян Шаер

Йоанна Темелкова

Алекс и Дани Петканови

Атанас Колев

Изберете опция:

Книга „Има ли места в Рая“?

Комплект „Има ли места в Рая“? 2

Комплект „Има ли места в Рая“? 3

Отзиви

Антония Раковска

Не отидох на работа. Просто не можах да спра да чета, докато не прочетох и последната дума… Наистина едно голямо благодаря от мен.

А. Антонова

В момента чета книгата и съм много впечатлена от нея. Минавам през много труден период от живота си, а тя ме отнася някъде далече… В друг свят, с друга болка и различни съдби. Благодаря ти, че твориш толкова хубави неща, които човек може да прочете и да се замисли върху живота си.

Люба Димитрова

Разтърсваща, прекрасно написана! Четох и плаках, плаках и четох… Предполагам, че всеки, който прочете последната дума от „Има ли места в Рая?“, вече не е същият. Поне аз не съм. Огромно благодаря!

Социални мрежи
Е-Бюлетин

За контакти