Даян Шаер

Даян Шаер

Даян Шаер

Как би изживял живота си,
ако знаеш точно колко време
ти остава?

„Вдовицата на Времето“ е едно пътешествие за времето отвън и това вътре в нас… Идеята ме връхлетя неочаквано, докато бях на обяд със семейството ми. Картините се прожектираха в ума ми и всичко изглеждаше твърде объркано… Часовници, Система, Агенция за сродни души, която събира двойки по тяхното оставащо време живот, а не по любов; свят, който много приличаше на нашия, но и беше напълно различен.

„Вдовицата на Времето“ беше
предизвикателство за мен.

Сюжетът бе много далеч от нещата, за които обичайно пиша. Стори ми се твърде сложно, затова изоставих идеята. Месец по-късно предстоеше дългоочакваното ми творческо пътуване до Италия. Бях си наела къщичка до морето в едно забутано селце. Там възнамерявах да творя поне месец в пълна изолация. Е, получи се така, че в багажа ми се бе промъкнала и идеята за „Вдовицата на Времето“. Колкото и да бягах от тази книга, тя ме намери отново и настоя да бъде написана…

Каня те и ти да
предизвикаш себе си.…
сега

Даян Шаер
Даян Шаер

Избери опция

Книга „Вдовицата на Времето“

Комплект „Вдовицата на Времето“ 2

Комплект „Вдовицата на Времето“ 3

Отзиви

Петя Ганджурова

С тази книга за пореден път се убеждавам какъв голям талант сте, с колко лека ръка пишете и как оставяте частица от себе си между страниците на вашите книги. Само едно бих ви помолила – не спирайте да ни радвате! Книгата е невероятна! С нетърпение ще очаквам следващата част.

Цветелина Георгиева

По-малко от 36 часа. Така ми действат изключителните книги. Прочела съм и другите ви книги. Харесаха ми, но тази си намери точното място в душата ми.

Надя Димитрова

Скъпа Даян, много се чудих как да коментирам книгата. Когато я започнах, бях супер изненадана от сюжета и събитията. Не очаквах това след предишните Ви книги. Но така се увлякох, че я прочетох за два дни. Накрая имаше такива експлозии от чувства и обрати, които още ме държат. Поздравления, прекрасна книга!

Социални мрежи
Е-Бюлетин

За контакти